Pulti

Pulti danes v prostoru ne predstavljajo le delovne ali odlagalne površine, temveč dajejo prostoru unikaten videz, še posebej, če so izdelani iz naravnega kamna.

Pulti iz naravnega kamna

Pulti iz naravnega kamna so enostavni za vzdrževanje in čiščenje, poleg tega pa imajo, zaradi lastnosti naravnega kamna, skoraj neomejeno življenjsko dobo.

V našem podjetju izdelujemo vse vrste pultov (kuhinjskih, kopalniških, gostinskih) iz več kot 40. različnih vrst naravnega kamna.

Pri izbiri materiala za kuhinjske in gostilniške pulte svetujemo izbiro granita, ki je zaradi svojih lastnosti odporen na vročino, odrgnine, vreznine in maščobo. Odlikujeta ga trajnost in praktičnost, prav tako ne vpija tekočin in ne nabreka. Njegova površina je odporna na odrgnine, tekočine in vročino. Ključni lastnosti granita sta tudi njegova dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje.

Če želite povzdvigniti slog vaše kopalnice je marmor zagotovo prava izbira. S svojimi lastnostmi bo začaral prostor in mu dal razkošen videz. Marmor je nekoliko bolj občutljiv material v primerjavi z ostalimi naravnimi kamni, zato je potrebno z njim temu primerno ravnati. Marmor je sicer odporen na toploto, zaradi svoje naravne konsistence pa je nekoliko bolj občutljiv na udarce in praske, prav tako ni odporen na kislino in maščobo, ki lahko na njegovi površini pustijo sledove madežev.

Pulti iz tehničnega kamna

Poleg pultov iz naravnega kamna smo v svojo ponudbo vključili izdelavo pultov iz umetnega kamna – kvarc.

Umetni kamen kvarc je proizvod globalno znanega španskega družinskega podjetja Cosentino Group.

Umetni kamen (tehnični kamen) ima videz naravnega kamna, po svoji strukturi (sestavljen je iz 93% kremena in 7% smole) pa ima večjo trdnost in odpornost kot naravni kamen.

Odlikuje se po trajnosti in enostavnem vzdrževanju. Pulti izdelani iz tehničnega (umetnega) kamna so antibakterijski, ne vpijajo umazanije, vonja in maščob, odporni so na vreznine in odrgnine, ne vpijajo tekočin in ne nabrekajo. Prav tako se ponašajo v velikem obsegu različnih odtenkov in barv.

Pri izdelavi pultov vam nudimo celotno storitev od svetovanja, izmer, izdelave in montaže.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Please wait...

Za več informacij nas lahko pokličete na tel. številko: 040-728-827 (Simona) ali 041-644-826 (Dani). Ali pa nam pošljete povpraševanje na e-naslov: kamnosestvo.teharje@siol.net, mi pa vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri in naročilu željenega pulta.