Ponudba

Nagrobni spomeniki

Smo družinsko podjetje z več kot 60 letno tradicijo v obdelavi naravnega kamna. Dolgoletne izkušnje, znanje in zaupanje strank danes dokazujejo, da smo eno najuspešnejših podjetij v Sloveniji pri izdelavi nagrobnih spomenikov.

Prikaži več
Prikaži več

Kuhinjski pulti

Kvalitetno in zanesljivo izdelujemo ter montiramo vse vrste kuhinjskih pultov iz naravnega in umetnega kamna-Silestone.

Okenske police

Pri izbiri kamnitih polic je zelo pomembna izbira ustreznega materiala. V našem podjetju lahko izbirate med več kot 40. vrstami granita in marmorja.

Prikaži več
Prikaži več

Kamnite stopnice

Stopnice iz naravnega kamna so enostavne za vzdrževanje in čiščenje. Zaradi lastnosti naravnega kamna so trpežne in imajo skoraj neomejeno življenjsko dobo.

Kamniti tlaki

Tlaki se uporabljajo tako za zunanje kot za notranje talne površine in stenske obloge. V našem podjetju lahko izbirate med številnimi vrstami materialov, načini obdelav in polaganja tlakov.

Prikaži več
Prikaži več

Unikatna darila

Kamen je čudovit in brezčasen naravni material. V našo ponudbo smo vključili unikatna kamnita darila, ki jih lahko podarite svojim bližnjih ali poslovnim partnerjem. Lahko pa jih uporabite kot čudovit dekorativni element v vaših bivalnih prostorih.

Nega kamna

Čistilo za kamen je zasnovano za čiščenje mineralnih površin, keramike in kovinskih površin. Učinkovito odstranjuje ostanke voska, masti, umazanijo in druge nečistoče iz različnih površin, pri tem pa ne pušča madežev.

Prikaži več
Prikaži več

Veleprodaja granita

V podjetju vršimo prodajo granitnih in marmornih plošč za nadaljnjo obdelavo, po zelo konkurenčnih cenah in debelinah 2 cm, 3 cm, 5 cm, 6 cm in 10 cm.

Odprodaja zalog

Ne zamudite neverjetnih akcijskih cen odprodaje zalog napisnih plošč za nagrobne spomenike že od 190 EUR dalje. Po vaši želji vam k napisni plošči izdelamo celoten spomenik z montažo. Kontakirajte nas za ponubo.

Prikaži več