Ponudba

Nagrobni spomeniki

V našem podjetju kamnoseštvo teharje lahko izbirate med več kot 40. vrstami naravnega kamna in široki paleti nagrobnih dodatkov kot so: nagrobne lučke, vaze, križi, vrtnice, slike, rinke in kipi.

Prikaži več
Prikaži več

Kuhinjski pulti

V našem podjetju Granitex d.o.o. z bogato tradicijo izdelave kuhunjskih pultov v Sloveniji. Kvalitetno in zanesljivo izdelujemo ter montiramo vse vrste kuhinjskih pultov iz naravnega in umetnega kamna-Silestone.

Okenske police

Pri izbiri polic je zelo pomembna izbira ustreznega materiala. V našem podjetju lahko izbirate med več kot 40. vrstami granita in marmorja.

Pri izbiri materiala za zunanje police vam svetujemo izbiro granita, ki je skoraj neobčutljiv na vremenske vplive kot so mraz, dež, sonce, svetloba…

Prikaži več
Prikaži več

Kamnite stopnice

Stopnice iz naravnega kamna so enostavne za vzdrževanje in čiščenje, poleg tega pa imajo zaradi lastnosti naravnega kamna, skoraj neomejeno življenjsko dobo.

Kamniti tlaki

Tlaki se uporabljajo tako za zunanje kot za notranje talne površine in stenske obloge. V našem podjetju lahko izbirate med številnimi vrstami materialov, obdelav in načinov polaganja tlakov.

Prikaži več
Prikaži več

Nega kamna

Čistilo za kamen je nova generacija tekočega čistila zasnovana za čiščenje mineralnih površin, keramike in kovinskih površin. Čistilo za kamen učinkovito odstranjuje ostanke voska, masti umazanijo indruge nečistoče, s površin. Izdelek ne pušča madežev.

Veleprodaja granita

V podjetju vršimo prodajo granitnih in marmornih plošč po zelo konkurenčnih cenah debelin 2 cm, 3 cm, 5 cm, 6 cm in 10 cm za nadaljnjo obdelavo.

Prikaži več
Prikaži več

Odprodaja zalog

Ne zamudite neverjetnih akcijskih cen odprodaje zalog napisnih plošč za nagrobne spomenike že od 190 EUR dalje. Po vaši želji vam k napisni plošči izdelamo celoten spomenik z montažo. Kontakirajte nas za ponubo.