Nega kamna

ANTIWAX Premaz  je izdelek, namenjen zaščiti površin (npr. nagrobnikov) pred umazanijo, voskom, algami, dežjem, nizkimi temperaturami in onesnaženostjo zraka. Izdelek je skoraj brez hlapnih snovi. Izdelek zagotavlja stalno nevidno zaščito in je odporen na vremenske pojave. Antiwax ne spreminja teksture in izgleda površine. Največja prednost premaza je, da nudi zaščito do 6 let po aplikaciji premaza. Čistilo za kamen je nova generacija tekočega čistila zasnovana za čiščenje mineralnih površin, keramike in kovinskih površin. Čistilo za kamen učinkovito odstranjuje ostanke voska, masti umazanijo indruge nečistoče, s površin. Izdelek ne pušča madežev.

NANO-TEH Premaz za kamen AP-40 je zasnovan za zaščito mineralnih površin (poroznih in ne poroznih). Premaz je primernejši za manj porozne površine. Izdelek ima hidrofobne lastnosti,  ki omogočajo, da ostane površina estetska in funkcionalnejša. Dejstvo je namreč, da se umazanija, olje, kava ipd. vpijejo v nezaščiteno površino, kar pa lahko preprečimo, da površino zaščitimo z nano premazom AP40.  Izdelek zagotavlja STAY-CLEAN efekt in zaščito tudi ob ekstremnih vremenskih vplivih. Premaz je primeren za pohodne površine. Premaz je primeren tudi za keramične površine brez sijaja.

NANO-TEH Premaz za kamen AP-30 je zasnovan za zaščito mineralnih površin (poroznih in ne poroznih). Premaz je primernejši za bolj porozne površine. Izdelek ima hidrofobne lastnosti,  ki omogočajo, da ostane površina estetska in funkcionalnejša. Dejstvo je namreč, da se umazanija, olje, kava ipd. vpijejo v nezaščiteno površino, kar pa lahko preprečimo, da površino zaščitimo z NANO-TEH premazom AP-30.  Izdelek zagotavlja STAY-CLEAN efekt in zaščito tudi ob ekstremnih vremenskih vplivih. Premaz je primeren za pohodne površine. Primeren tudi keramične površine brez sijaja.

Izdelek NANO-TEH premaz za kamen WET-RS120 je izdelek, ki je produkt nanotehnologije in je namenjen temnjenju kamna in obenem impregnaciji le-tega. Premaz lahko uporabljamo na poliranih ali matiranih površinah kamna, mineralnih konglomeratov, kliknerja, opeke itd. Izhajajoč iz večletnega raziskovanja  so znanstveniki dosegli dolgotrajno zaščito, ki je izjemno odporna na obrabo.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Please wait...