Stopnice

Stopnice iz naravnega kamna bodo dale Vašemu domu ali poslovnemu prostoru pridih elegance in prestiža.

Stopnice so eden najpomembnejših gradbenih elementov v vašem bivalnem ali poslovnem prostoru. Izpostavljene so vsakodnevni uporabi, zato je še posebej pomembno, da so trpežne in enostavne za vzdrževanje.

Stopnice iz naravnega kamna so enostavne za vzdrževanje in čiščenje, poleg tega pa imajo zaradi lastnosti naravnega kamna, skoraj neomejeno življenjsko dobo.

V našem podjetju izdelujemo notranje in zunanje stopnice različnih oblik ter različnih površinskih obdelav.

Notranje stopnice so običajno izdelane iz poliranega naravnega kamna, medtem, ko je za zunanje stopnice zaradi zdrsa pri hoji priporočljiva žgana ali peskana obdelava nastopnih ploskev.

Stopnice izdelamo na osnovi Vaših dimenzij in skic. Nudimo Vam celotno storitev od svetovanja, izmer, izdelave in montaže Vašega izdelka. Pred samo izvedbo pa je priporočljivo, da se dogovorite z nami za ogled, kjer vam bomo natančno izmerimi, osebno svetovali in pomagali pri naročilu željenih kamnitih stopnic.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Please wait...

Za več informacij nas lahko pokličete na tel. številko: 040-728-827 (Simona) ali 041-644-826 (Dani). Ali pa nam pošljete povpraševanje na e-naslov: kamnosestvo.teharje@siol.net, mi pa vam bomo z veseljem svetovali pri naročilu in izvedbi kamnitih stopnic.