O podjetju

Podjetje Granitex d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 60 letno tradicijo v obdelavi naravnega kamna. Skozi desetletja smo si prizadevali in ustvarili ime, ki tako v Sloveniji kot izven naših meja slovi po kakovosti in zanesljivosti. Dolgoletne izkušnje, znanje in zaupanje strank danes dokazujejo, da smo eno najuspešnejših podjetji na področju kamnoseštva v Sloveniji.

Naš prodajni program obsega široko paleto izdelkov iz granita in marmorja, ki jih dopolnjuje kakovost, unikatnost, estetika in ugodne cene. Strankam svetujemo pri izbiri materialov, obliki izdelkov, njihovemu vzdrževanju, izvajamo montažo izdelkov ter v skladu z željami in potrebami strank izdelamo tudi računalniški 3D načrt.

Zaradi sledenja novim tehnološkim procesom ter zaradi zagotavljanja vrhunske kvalitete naših izdelkov in storitev, smo leta 2011 proizvodnjo preselili v nove proizvodno prodajne prostore z najnovejšo tehnologijo ter modernim razstavnim salonom.

Zakaj nam vsako leto zaupa vedno več zadovoljnih strank:

  • ugodno razmerje med ceno in kvaliteto
  • zanesljivi in hitri roki dobave
  • individualni pristop do strank
  • odzivnost in strokovnost

Vabimo vas, da se tudi sami prepričate o prednostih našega podjetja ter nas obiščete v prodajnem salonu na Teharski cesti 120 v Celju. Lahko pa nas pokličete na tel. številko: 040-728-827 (Simona) ali 041-644-826 (Dani) ali pa nam pošljete povpraševanje na e-naslov: kamnosestvo.teharje@siol.net